За нас

Печатна къща “J-Point” е създадена през Октомври 2003 г. и е специализирана в областта на дигиталния широкоформатен и офсетов печат. Компанията обединява в сплотен екип специалисти с богат полиграфически опит и новаторски дух. Когато говорим за дигитален печат, нашата цел е да бъдем винаги експерти в областта! А за да бъдем такива - не пестим усилия. Принципите, които неизменно следваме в работата си са:

 

  • Качество без компромиси, благодарение на модерни технологии и системи за контрол на всички процеси, съобразени с ISO 9001:2008.
  • Коректност - умеем да разбираме, предусещаме и реализираме желанията на нашите клиенти.
  • Професионализъм – нашите служители са с дългогодишен опит и висока квалификация, а процесът по овладяване на новостите в бранша е непрекъснат.
  • Партньорство – това е нашето разбиране за това как се прави бизнес. Индивидуалният подход и спазването на поети ангажименти са ключови фактори за успеха на всяко начинание.

 

 

Печатна къща "J-Point +" е регистрирана юридически през 2007 година и е дъщерна фирма на дългогодишния лидер в областта на дигиталния широкоформатен и офсетов печат J-Point.

Съвместното сътрудничество между двете фирми осигурява абсолютно покритие от възможности и технологии в областта на рекламния печат за нуждите на всички наши и бъдещи клиенти.

До днес и сега Джи Пойнт Плюс активно работи и се развива в областта на дигиталния и офсетов печат, разполагайки с актуално високо технологично оборудване на водещи марки производители в бранша като: HP Indigo, Man Roland, Screen, Kompac, Zund и други.

Експертният персонал във всички звена на фирмата е нейното жизненото ядро, което считаме за наша основна инвестиция днес и за в бъдеще. Младите, динамични и жадни за развитие професионалисти са наш приоритет и нашата визитна картичка в рекламния бранш.

Сферата, в която работим ни определя, като новаторска, силно прогресивна и иновативна компания със задълбочени познания в тънкостите на печатните и довършителни процеси. Сътрудничеството с наши бизнес клиенти и партньори ни провокира към разработване на нови продукти и услуги, както и към поддържане на високо ниво на качество и обслужване.

"J-Point+”... повече от възможното в дигиталния печат!