Моят портфейл


Моят портфейл

Представлява виртуален портфейл в сайта, който захранвате периодично с определена сума и после разходвате сумата. Този начин е подходящ за бързо плащане на подуктите, без да се изчаква да се обработи плащането при поръчка или всеки път да плащате в някоя от другите системи.

 

Освен това, когато имате заредена сума, може бързо и лесно да влезете и да поръчате отвсякъде, без да е нужно да мислите за плащане, банкови трансфери и т.н.

 

Наличната сума във вашшия виртуален портфейл може да следите като се логнете с името и паролата си в сайта. Горе в дясно има линк „Моят портфейл“ и до него е наличната сума към момента.

 

Зареждането става, като кликнете на линка „Моят портфейл“. С това ви се отваря страницата за зареждане. От там изберете една от системите за плащане, напишете съответната сума, която искате да си заредите и натиснете бутона или следвайте описаните инструкции при всяка от системите за плащане.

 

Когато вашето плащане се обработи, заредената сума ще се вижда във вашия виртуален портфейл.

 

Имайте предвид, че при някой от системите може да има малко забавяне, докато се обработи плащането, например при банков превод. Плащането с paypal, epay, easypay се отразява почти веднага.

 

Ако имате допълнителни въпроси или проблеми относно системите за плащане и начините за зареждане, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.