Начини за плащане


Начини за плащане

В print2day.bg възможностите за плащане са няколко. С тях може да заредите своя виртуален портфейл или направо да направите поръчка. Ето и как може да платите:

 

* Виртуален портфейл – представлява отделна потребителска сметка в сайта, която захранвате периодично с определена сума и после разходвате сумата. Този начин е подходящ за бързо плащане на подуктите, без да се изчаква да се обработи плащането при поръчка или всеки път да плащате в някоя от другите системи.

 

* Плащане с epay.bg – ако имате акаунт в epay.bg, може да захраните своя виртуален портфейл с желана от вас сума или направо да направите плащане по ваша поръчка. С epay.bg сигурно и лесно може да плащате със своята дебитна или кредитна карта, в зависимост от изискванията за регистрация в epay.bg.

 

* Еasy Pay - Тази опция позволява плащане в брой в някоя от касите на easy pay в страната. При избор на този метод, ще ви се генерира уникален код на плащането. Само го препишете и отидете в най-близката и удобна за вас каса и направете плащането. Това е!

 

* Paypal – Друга система за подсигурено плащане. Позволява плащане с кредини карти и някои дебитни карти. За да платите с paypal, трябва да имате акаунт в системата им. При плащане с тази система, плащането се отразява веднага и поръчките ви се обработва по-бързо в сравнение с банковия превод.

 

* Банков превод – Може да направите плащане и по банков път. Плащането по банкове път може да правите към банковата ни сметка:

ОББ Цар Борис III
IBAN: BG63UBBS80021034258520
BIC: UBBSBGSF
Име: Джи Пойнт плюс ООД

 

* Наложен платеж (плащане при доставка) - за да може да плащате при доставка, трябва вече да имате една направена, платена и доставена поръчка. Ако отговаряте на това, пишете на администратор на сайта, да ви активира услугата.