Бланки - стъпка по стъпка


Бланки  - стъпка по стъпка

В print2day.bg може да отпечатате бланки с вашето фирмено лого.  Бланките са подходящи за изходяща кореспонденция, фирмени презентации, събития и промоции, стандартна документация.

За да започнете, трябва да си направите акаунт в сайта или да се логнете с вашето потребителско име и парола, ако вече имате такива.

След като се логнете на начална страница на сайта виждате всички изделия, които предлагаме за печат в сайта.

Изберете "Бланки":

 

 

Това ще ви отведе до страницата за поръчка на бланки. Там е дадена информация, както и възможност да изберете различни опции за вашите бланки. Към опциите ще се върнем малко по-долу.

При бланките имате няколко варианта:

 

 

  • Друг вариант, ако нямате готов дизайн е сами да създадете ваш шаблон с помощта на флаш дизайнера. За целта в страницата за поръчка на бланка, трябва да последвате линка "създай уникален дизайн с флаш дизайнера".
  • С флаш дизайнера може направо да изберете един от многото готови шаблони и да го персонализирате и промените спрямо вашите нужди и информация.

Тук има и подробно ръководство за това как се ползва флаш дизайнер.

След като създадете шаблон с флаш дизайнера и натиснете "Запази" и след това "Поръчай", ще се върнете отново на страницата за поръчка на бланка.

 

 

Който и от вариантите да сте избрали ще виждате прикачения си файл или създадения шаблон.

Преди да пристъпим към поръчка, може да изберете и от другите опции, а именно:

 

  • количество - тук изберете каква бройка бланки желаете да поръчате
  • цветност - тук изберете колко цвята да бъдат отпечатани и дали двустранно или едностранно. Този избор може да направите само за прикачени файлове. При шаблони от флаш дизайнера е дефолтно избрано "цветно/едностранно"
  • медия, т.е. хартията на коята да са отпечатани
  • време за изпълнение - в случая, поръчката може да бъде изпълнена за един ден. Това е времето, което ни отнема самия печат на бланките и не включва времето доставка.

След като определите и опциите на вашата бланка, можете да пристъпите към поръчка. За целта натиснете бутона "Добави в кошницата".

 

 

Ако това ще е единствения продукт, който ще поръчвате, може да отидете в кошница и да приключите поръчката. Подробна информация за това как се ползва "Кошница" и как да довършите поръчката може да видите тук.