Флаери - по ваш дизайн или по шаблон


Флаери - по ваш дизайн или по шаблон

 В print2day.bg може да създадете и поръчате за печат своите рекламни флаери.

Преди всичко е нужно да си направите регистрация и да се логнете в сайта с потребителското си име и парола. След това от начална страница изберете бутона за флаери.

 

Това ще ви отведе на страницата за поръчка на флаери.
Там е дадена информация, както и възможност да изберете различни опции за вашите флаери. Към опциите ще се върнем малко по-долу.


При флаерите имате няколко варианта:
•    Да прикачите работен файл с дизайн на ваш флаер и да го поръчате за печат при нас. Ето тук са изискванията ни за файловете, които прикачвате. В прикачения файл трябва да се съдържа готов за печат дизайн.

 

 

•    Друг вариант, ако нямате готов дизайн е сами да създадете ваш шаблон с помощта на флаш дизайнера. За целта в страницата за поръчка на флаер, трябва да последвате линка "създай уникален дизайн с флаш дизайнера".
•    С флаш дизайнера може направо да изберете един то многото готови шаблони и да го персонализирате и промените спрямо вашите нужди и информация.


Тук има и подробно ръководство за това как се ползва флаш дизайнер.
След като създадете шаблон с флаш дизайнера и натиснете "Запази" и след това "Поръчай", ще се върнете отново на страницата за поръчка на флаери.

 


Който и от вариантите да сте избрали ще виждате прикачения си файл или създадения шаблон.
Преди да пристъпите към поръчка, може да изберете и от другите опции, а именно:

  • формат
  • количество - тук изберете каква бройка флаери желаете да поръчате
  • цветност - тук изберете колко цвята да бъдат отпечатани и дали двустранно или едностранно. Този избор може да направите само за прикачени файлове. При шаблони от флаш дизайнера е дефолтно избрано "цветно/едностранно"
  • ламиниране - изберете дали и с какво да е ламиниран вашия флаер
  • медия - грамажа и вида на хартията, на която да бъде отпечатан флаера
  • време за изпълнение - в случая, поръчката може да бъде изпълнена за един ден или два дни. Това е времето, което ни отнема самия печат на флаера и не включва времето за доставка.

След като определите и опциите на вашия флаер, можете да пристъпите към поръчка. За целта натиснете бутона "Добави в кошницата".
Ако това ще е единствения продукт, който ще поръчвате, може да отидете в кошница и да приключите самата поръчка. Подробна информация за това как се ползва "Кошница" и как да довършите поръчката може да видите тук.