Плакат - създаване и поръчка


Плакат - създаване и поръчка

При нас може да отпечатате плакати за концерти, събития, промоции, инициативи, рекламни игри и други. Може да поръчате единични бройки или по-голям тираж. Поръчката и самото създаване на плакат, минават през няколко лесни стъпки с print2day.bg.

Първото, което трябва да направите е да се  регистрирате или да се логнете в сайта с вашето име и парола, ако вече имате такива.

От начална страница и списъка с бутони на съответните продукти за печат, които предлагаме, може да изберете "Плакат" и да отидете на страницата за поръчка на плакати.

 

 

От там имате възможност да изберете между различни опции, както и да създадете или прикачите дизайн на вашия плакат.

При плакатите имате няколко варианта:

  • Прикачвате собствен работен файл с дизайн на плакат и го поръчвате за печат при нас. Ето тук са изискванията ни за файловете, които прикачвате. В прикачения файл трябва да се съдържа готов за печат дизайн.
  • Друг вариант, ако нямате готов дизайн е сами да създадете ваш шаблон с помощта на флаш дизайнера. За целта в страницата за поръчка на плакати, трябва да последвате линка "създай уникален дизайн с флаш дизайнера".

 

 

  • С флаш дизайнера може направо да изберете един от многото готови шаблони и да го персонализирате и промените спрямо вашите нужди и информация.

Тук има и подробно ръководство за това как се ползва флаш дизайнер.

След като създадете шаблон с флаш дизайнера и натиснете "Запази" и след това "Поръчай", ще се върнете отново на страницата за поръчка на плакати.

 

 

Който и от вариантите да сте избрали ще виждате прикачения си файл или създадения шаблон.

След това може да иберете и измежду другите опции за печат като количество, цветности, медия.

След като определите и опциите на вашия плакат, може да пристъпите към поръчка. За целта натиснете бутона "Добави в кошницата".

 

 

Ако това ще е единствения продукт, който ще поръчвате, може да отидете в кошница и да приключите самата поръчка. Подробна информация за това как се ползва "Кошница" и как да довършите поръчката може да видите тук.