Визитки - поръчка и печат


Визитки - поръчка и печат

За да създадете или поръчате вашите визитни картички за печат, преди всичко е необходимо да си направите регистрация в сайта print2day.bg. За целта последвайте линка регистрация в основното меню или се логнете с вашето име и парола, ако вече имате такива.

След като се логнете на начална страница на сайта виждате всички изделия, които предлагаме за печат в сайта.

Изберете "Визитки":

визитка - поръчка на визитки

 

Това ще ви отведе до страницата за поръчка на визитки. Там е дадена информация, както и възможност да изберете различни опции за вашите визитки. Към опциите ще се върнем малко по-долу.

При визитките имате няколко варианта:

 

прикачи файл за печат

 

  • Друг вариант, ако нямате готов дизайн е сами да създадете ваш шаблон с помощта на флаш дизайнера. За целта в страницата за поръчка на визитки, трябва да последвате линка "създай уникален дизайн с флаш дизайнера".
  • С флаш дизайнера може направо да изберете един от многото готови шаблони и да го персонализирате и промените спрямо вашите нужди и информация.

 

 

Тук има и подробно ръководство за това как се ползва флаш дизайнер.

След като създадете шаблон с флаш дизайнера и натиснете "Запази" и след това "Поръчай", ще се върнете отново на страницата за поръчка на визитки.

Който и от вариантите да сте избрали ще виждате прикачения си файл или създадения шаблон.

 

 

Преди да пристъпим към поръчка, може да изберете и от другите опции, а именно:

  • формат - форматите за визитки, които може да разпечатате към момента са 90 мм х 50 мм или 85 мм х 55 мм. Ако сте създали визитката с флаш дизайнера, ще може да я поръчате само в избрания формат от самия флаш дизайнер.
  • количество - тук изберете каква бройка визитки желаете да поръчате.
  • цветност - тук изберете колко цвята да бъдат отпечатани и дали двустранно или едностранно. Този избор може да направите само за прикачени файлове. При шаблони от флаш дизайнера е дефолтно избрано "цветно/едностранно".
  • ламиниране - изберете дали и с какво да е ламинирана вашата визитка.
  • време за изпълнение - в случая може да бъде изпълнена за един ден или експресно за три часа. Това е времето, което ни отнема самия печат на визитката и не включва времето за доставка.

След като определите параметрите на вашата визитна картичка, можете да пристъпите към поръчка. За целта натиснете бутона "Добави в кошницата".

 

 

Ако това е единствения продукт, който ще поръчвате, може да отидете в "Кошница" и да приключите самата поръчка. Подробна информация за това как се ползва "Кошница" и как да довършите поръчката може да видите тук.